Kussens Maritiem

De meeste maritieme bootkussens zijn leverbaar in verschillende afmetingen: 45 x45, 55 x 55 en 60x40. Kijk hiervoor bij de productomschrijving van het betreffende artikel.

We maken de maritiem.e kussens van gebruikte zeilen en van waterdicht maritiem doek. Het gebruikte zeildoek is niet waterdicht, maar kan natuurlijk wel tegen een beetje 💦. Het doek is sneldrogend, soepel en comfortabel. De bootkussens die we van maritiem doek maken zijn 100% waterdicht en eenvoudig te reinigen met lauw water. 
Alle maritieme kussens zijn voorzien van een stevige rits aan de achterzijde en de kussens worden geleverd met een stevig gevuld binnenkussen. Dit binnenkussen is gevuld met polyether vlok en heeft ook een rits, makkelijk om te vullen! 

De vermeldde afmeting is van een ongevuld binnenkussen, door de vulling zal de werkelijke afmeting iets kleiner zijn. 

Alle bootkussens kunnen gepersonaliseerd worden. We stikken er dan in de door jou gewenste kleur iets op. Dus een ideaal kado voor een jarige watersporter! Hoe leuk is het om een kussen kado te geven met de initialen van de ontvanger! Of de naam van de boot, een trouwdatum, bijna alles is mogelijk. We overleggen samen met jou, om zo een origineel watersport kado te maken.. Neem wel even persoonlijk contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

© 2017 - 2022 BOOTKADO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel