Zeiltassen met blauw zeilnummer

 

 

 

 

 

 

 

SALE >>> OPRUIMING >>> RUIMTEMAKEN >>> KORTING >>>DENK AAN SINTERKLAAS EN KERST>>> KOOPJES SCOREN 

De maand september is inmiddels al weer begonnen. Dat betekent dat wij bij BOOTKADO de eerste inkooporders voor 2023 al weer geplaatst hebben. Een nieuw seizoen met een nieuwe voorraad luxe gifts. Maar we zijn ook al weer prachtige creaties aan het ontwerpen! 

En dat betekent voor jou korting op veel produkten. Net als andere jaren gaan we in september ruimte maken in de webshop en in onze fysieke winkel. Daarom kun je nu alvast extra voordelig je kadootjes inkopen voor december. 

Wij zullen regelmatig extra artikelen met hoge korting op de webshop plaatsen. Mis niks en kom elke dag even kijken!

SALE >>> OPRUIMING >>> RUIMTEMAKEN >>> KORTING >>>DENK AAN SINTERKLAAS EN KERST>>> KOOPJES SCOREN 

Deze zeiltassen van BOOTKADO worden gemaakt van gebruikt zeildoek, stevig dacrondoek.  De tassen zijn gestyled met stoere maritieme accenten voor een nautische 'look'. 

Omdat onze zeiltassen altijd een succes zijn geweest, zorgen wij er voor dat we onze voorraad altijd blijvend optimaal hebben. En om het je gemakkelijker te maken om te kiezen hebben we de zeiltassen gegroepeerd op kleur van het zeilcijfer.

Mocht jouw favoriete zeilnummer ( 1 t/m 99 ) niet voorradig zijn,  het me dan weten. Met liefde ga ik er één voor je maken, levertijd is dan binnen drie dagen. 

© 2017 - 2022 BOOTKADO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel