Even voorstellen

BOOTKADO: Van gebruikt zeildoek naar maritieme gift

Zon. Zee. Verlaten stranden. Krijsende meeuwen. De geur van het zoute water. Het geluid van een woeste branding...Maar ook: het gevoel van vrijheid, ontspanning, één zijn met de natuur...

Terwijl ik een stel oude zeilen in mijn handen had, kreeg ik zoveel inspiratie! Dit materiaal, wat misschien de wereld over is geweest, de zwaarste stormen heeft doorstaan, wat bol heeft gestaan in harde wind, wat gestreken wordt bij zonsondergang, dat verdient een tweede leven.

En zo is BOOTKADO geboren...

Zeiltassen, windlichten, kussens. Prachtige unieke kado’s, allemaal handgemaakt van dit mooie stoere materiaal. Je beleeft de zee!

Mijn naam is Ellen, wonend in het mooie Friesland. Samen met mijn partner ben ik eigenaar van een scheepstechnisch bedrijf met een watersportwinkel en een zeilmakerij. En hier is het allemaal begonnen.

De tassen, kussens, windlichten en toilettassen in de webshop van BOOTKADO zijn allemaal handgemaakt en ontworpen met liefde en passie. Om het nog specialer te maken kan ik de naam van de boot op je kussen stikken, of je initialen / geboortedatum / trouwdatum. 

Op de pagina Portfolio vind je verschillende ontwerpen die ik in opdracht van klanten heb gemaakt. 

Het assortiment heb ik aangevuld met opvallende 'gifts' zoals bijvoorbeeld badhanddoeken, luxe keukensets, wijnkoelers.

Wil je op de hoogte blijven? Geef dan de Facebookpagina van BOOTKADO een

Veel winkelplezier!

Ellen

 

 

 

 

© 2017 - 2023 BOOTKADO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel