Kussens Maritiem

            

SALE >>> OPRUIMING >>> RUIMTEMAKEN >>> KORTING >>>DENK AAN SINTERKLAAS EN KERST>>> KOOPJES SCOREN 

De maand september is inmiddels al weer begonnen. Dat betekent dat wij bij BOOTKADO de eerste inkooporders voor 2023 al weer geplaatst hebben. Een nieuw seizoen met een nieuwe voorraad luxe gifts. Maar we zijn ook al weer prachtige creaties aan het ontwerpen! 

En dat betekent voor jou korting op veel produkten. Net als andere jaren gaan we in september ruimte maken in de webshop en in onze fysieke winkel. Daarom kun je nu alvast extra voordelig je kadootjes inkopen voor december. 

Wij zullen regelmatig extra artikelen met hoge korting op de webshop plaatsen. Mis niks en kom elke dag even kijken!

SALE >>> OPRUIMING >>> RUIMTEMAKEN >>> KORTING >>>DENK AAN SINTERKLAAS EN KERST>>> KOOPJES SCOREN 

Stoere maritieme kussens gemaakt van gebruikt, vintage zeildoek of van maritiem waterdicht doek. Elk kussen is voorzien van een rits, waardoor de hoes makkelijk afneembaar is om te reinigen. Elk Kussen Maritiem wordt geleverd met een stevig gevuld binnenkussen voorzien van een rits, dus navulbaar!

De kussens van gebruikt zeildoek worden uit verschillende zeilen gemaakt, daardoor kan een kussen enigzins afwijken van het getoonde model. Maar de opdruk en afwerking blijft ongewijzigd. En natuurlijk worden de gebruikte zeilen grondig door ons gereinigd voordat we ze verwerken. We doen ons uiterste best om eventuele achtergebleven vlekjes onzichtbaar weg te werken!

Afmeting Kussen Maritiem

De meeste kussens zijn leverbaar in afmeting 45x45cm, 55x55cm of 70x40.  Zie omschrijving.

Gepersonaliseerd  Kussen Maritiem:

Wil je een persoonlijk kussen met een naam, een bijzondere datum? Laat het me weten, ik denk graag met je mee.

© 2017 - 2023 BOOTKADO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel